ACS Muhlbach-CNE Sighisoara16ACS Muhlbach Sebeș primește duminică, pe propriul teren vizita formației CSM Oradea, grupare aflată pe locul șapte în Divizia  A de Handbal Masculin, Seria B. Gruparea pregătită de Petru Cârcoană speră să obțină un nou succes și să mai urce o treaptă în clasament. 

Rămasă fără serviciile antrenorului Octavian Achimescu, de pregătirea echipei se va ocupa Petru Cârcoană, iar ACS Muhlbach Sebeș se luptă din greu pentru a se strânge la antrenamente, ținând cont de faptul că majoritatea handbaliștilor vin la pregătire după orele de muncă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu sunt încrezător că o să facem un meci bun, ne dorim să facem un meci bun, ne dorim să vină lumea la sală să ne încurajeze. va dați seama că pentru noi e greu să ne pregătim că venim după o zi de muncă”, a declarat Adrian Țone, președintele clubului ACS Muhlbach Sebeș.

Întâlnirea dintre cele două combatante va avea loc duminică de la ora 17:00 în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, iar meciul seniorilor va fi precedat de un meci al junioarelor de la LPS Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.