542588_493709780659904_313456417_nACS Muhlbach a obținut sâmbătă prima victorie din Divizia A de Handbal Masculin (Liga a II-a, valorică). Echipa lui Tavi Achimescu și Petru Cârcoană s-a impus cu 28-24, asta după ce la pauză scorul era 11-9. 
Partida a fost una la discreția formației din Sebeș, deoarece gruparea ACS Muhlbach a condus toată partida ostilitățile, oaspeții nu au pus nici un oment în pericol succesul gazdelor.
”A fost un meci destul de bun, dar destul de greu, din cauza căldurii din sală. Ne bucurăm foarte mul că am sparg gheața și am reușit să obținem prima victorie. Mă bucur că am reușit să eliminăm greșelile din primele două meciuri și asta s-a văzut deoarece am condus de la început până la finalul meciului. Îmi felicit băieții pentru această victorie, mulțumim suporterilor veniți la sală și sperăm cu timpul să atragem mai mulți spectatori”, a declarat Adrian Țone, președintele ACS Muhlbach Sebeș.
Pentru echipa lui Achimscu și Cârcoană au marcat: Adrian Țone 5, Adrian Cunțan, Claudiu Farcaș, Mihai Macarie (câte 4 goluri), Iulian Grozav, Alexandru Chiriță, Silviu Morariu (câte 3 goluri), Florin Baciu și Iancu Mărginean (câte un gol).
Următorul meci va avea loc miercuri, 23. 09.2015, în deplasare cu HC Sibiu, unde nu ar fi exclus ca Sebeșul să obțină al doilea succes.
Sursa foto: facebook.com
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.