În cursul zilei de marți, mai mulți copii de la grupele de juniori ale celor două cluburi sportive din orașul Cugir, Metalurgistul şi CSO, coordonați de antrenorul Marius Neagu, s-au implicat într-o amplă acțiune de ecologizare ș igienizare a Stadionului “Parc” din localitate.

“Înarmați” cu materialele și uneltele necesare (mănuși și saci de depozitare), sportivii au strâns resturile menajere și ambalajele în zona tribunelor stadionului, pe căile de acces și circulație, precum şi în zonele înconjurătoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Dorim să le mulțumim pentru implicare tuturor celor prezenți astăzi la această acțiune, mai ales copiilor, care prin astfel de acțiuni sunt stimulați să colecteze selectiv deșeurile și să înțeleagă importanța conservării unui mediu curat și sănătos. Stadionul “Parc” chiar dacă nu mai este acum în actualitate, datorită numărului mic de activități sportive desfășurate aici, reprezintă pentru suporteri o a doua casă și este datoria fiecăruia dintre noi să contribuim la întreținerea, conservarea sa”, a fost mesajul de mulțumire transmis la unison de diriguitorii cele două cluburi cugirene, Metalurgistul și CSO.

articol scris de Sorin Giurcă (Metalurgistul Cugir / CSO Cugir)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.