Gala Sportului 2015 Alba186Adrian Păștină a fost numit director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Alba la 1 aprilie 2013 după ce a susținut un concurs pentru ocuparea acestei funcții. La 2 ani și 9 luni distanță Păștină a renunțat la conducerea DJST Alba pentru a-și face o carieră în mediul privat. De asemenea, Adrian Păștină a precizat că este adeptul schimbărilor, neputând să stea mai mult de 3 ani într-o funcție.

Direcția Județeană pentru Sporti și Tineret Alba a rămas fără director în debutul lui 2016 după ce Adrian Păștină și-a dat demisia din această funcție. Interimatul va fi asigurat de Nicoleta Maier până la organizarea unui concurs pentru ocuparea celei mai înalte funcții din această instituție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am ales să fac pasul în mediul privat. Mi-am deschis o firmă și vreau să mă ocup de ea așa cum trebuie. Eu nu stau mai mult de 2-3 ani într-o funcție”, a declarat Adrian Păștină.

De asemenea, fostul director al DJST Alba consideră că cei aproximativ 3 ani petrecuți în această funcție l-au ajutat să se dezvolte și a traversat perioade bune, dar și mai puțin bune în tot acest timp.

”Am învățat foarte multe lucruri, cu bune, dar și cu rele. Recomand tinerilor să se gândească la această funcție, deși nu este ușor să gestionezi DJST Alba”, a mai adăugat Adrian Păștină.

În cei 2 ani și 9 luni petrecuți în fruntea DJST Alba Adrian Păștină s-a luptat foarte mult pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare din centrele de la Roica și Arieșeni, implicarea în sport fiind una nesemnificativă pe motiv că finanțările nu erau însemnate.

”Am luptat cel mai mult pentru tabere, sector care era împământenit. Am revitalizt centrele de agrement de la Roica și Arieșeni. De asemenea am tras foarte tare pentru a întăbula terenul de la Roica, însă nu am reușit. Acolo am vrut să atrag fonduri europene și am dorit să construiesc o bază sportivă, dar nu s-a putut acest lucru. La sport avea mbuget de 20.000 de lei anual și nu ne putem lăuda cu proiecte mari. Consider că cea mai mare realizare a mea a fost colaborarea cu ONG-urile pe care le-am sfătuit și încurajat să aplice pentru fonduri europene. Am realizat numeroase investiții în taberele de la Roica și Arieșeni, lucruri care pot fi văzute”, a conchis Adrian Păștină.

Înainte de a fi director al DJST Alba, Adrian Păștină a fost șeful cabinetului subprefectului Cornel Murg. Până în prezent nicio persoană nu și-a manifestat interesul pentru ocuparea funcției de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.