Unul dintre cele 4 municipii ale județului Alba, Aiudul a fost mai mereu un izvor de talente sportiv, însă sportul a fost neglijat în urma vreme, atât din punct de vedere a linfrastructurii, cât și a susținerii tinerilor practicanți. Pentru a stârni interesul tuturor, și pentru a încuraja mișcarea sportivă, administrația locală din Aiud va organia, în premieră, Gala sportului aiudean, pe 28 februarie, unde toți sportivii municipiului vor primii premii, distincții și alte trofee.

Aiudul ra recunoscut drept un oraș al sportului, cu popice, fotbal, atletism și alte sporturi practicate în urmă cu mult timp. Metalul Aiud a fost una dintre cele mai reprezentative echipe ale fotbalului județean, ajungând în Liga a 2-a, însă mișcarea sportivă a intrat într-un con de umbră, iar rezultatele… au fost pe măsură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aiudul este recunoscut drept o ”școală de fotbal”, aici desfășurându-și activitatea mai multe cluburi sportive, în principal pentru juniori, de la Olimpia Aiud până la Juniorul Aiud, plu alte structuri.

Pentru a le mulțumi în efortul depus, administrația lcoală din Aiud va premia cei mai buni sportivi ai municipiului, însă distincții vor primi toți cei care sunt ”abonați” la mișcarea organizată.

Cu siguranță, printre cei premiați se vor regăși mai mulți fotbaliști, atleți di ncadrul secției CSȘ Aiud, tenismena Alexia Mărginean, precum și atletul Levente Polgar, oameni, care prin activitatea pe care o desfășoară, arbrează drapelul municipiului Aiud în întreaga Românie, cât și peste hotare.

Gala sportului aiudean va fi organizată pe 28 februarie, gală la care vor fi decernate premii, distincții și trofee tuturor sportivilor cu rezultate de excepție, precum și antrenorilor sau conducătorilor de club.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.