Drama lui Gavrilă Nemeș, tânărul arbitru asistent din Sâncel, a stârnit reacția pozitivă a mediului virtual. Foarte multe persoane, atât din Alba cât și din întreaga țară s-au prezentat la centre de transfuzie sanguină, donând sânge pentru Gabi. În special tinerii s-au mobilizat pentru a-i întinde o mână de ajutor lui Gavrilă Nemeș, care se zbate între viață și moarte, la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Transportat la un spital din Cluj-Napoca, Gavrilă Nemeș a fost adus înapoi în Alba Iulia. Acesta se află în comă indusă, fiind intubat pe secția ATI din cadrul spitatului județean. Chiar dacă în aceste momente nu s-au cerut rezerve de sânge, oamenii s-au mobilizat fantastic și au început să semene speranțe pentru tânărul arbitru din zona Blajului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CITEȘTE ȘI: Un arbitru de perspectivă din Alba, rănit grav într-un accident! Are nevoie de ajutorul nostru!


  • Peste 40 de persoane au donat sânge în doar două zile!

La Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia s-au prezentat luni și marți, peste 40 de persoane, care au donat sânge pentru Gabi Nemeș. Au fost foarte mulți studenți, dar și oameni de rând, care au răspuns pozitiv la mesajele din mediul online, făcând coadă la instituția spitalicească din municipiu. Nici sportivii nu s-au menajat, nici jurnaliștii, toți făcând front comun pentru a-l ajuta pe Gavrilă Nemeș.

Nu doar ”albanezii” au donat sânge! Am primit informații și imagini de la mai multe centre de transfuzie sanguină din țară, în principal, participând arbitri.

Gavrilă Nemeș a avut soarta multor partide din fotbal în mâinile sale, iar acum, viața sa este în mâinile noastre! 

Se poate dona sânge în fiecare zi, de luni până vineri, de la 8.00 la 11.30! Centrul de Transfuzie Sanguină se află în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.