CSU Alba Iulia-MBK Ruzomberok54Cea mai veche jucătoare din staff-ul echipei CSU Alba Iulia, sibianca Alexandra Uiuiu va trebui să uite cât mai repede anul 2015, deoarece a stat o perioadă bună departe de teren, însă acum problemele s-au rezolvat pentru baschetbalistă care are toate șansele să facă o figură frumoasă în 2016.

Întrebată despre anu care tocmai s-a încheiat Alexandra a vorbit cu o ușoară reținere, deoarece nu a fost unul din anii străluciți și asta nu din pricina sportivei ci pentru că a avut ghinionul să se accidenteze.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un an cu urcușuri și coborâșuri. A fost un an bun, în sezonul trecut a fost ok, acum sunt pozitivă și totul revine la normal”, a declarat Alexandra Uiuiu. Aceasta a oferit imediat și dorințele pentru noul an.  „În primul rând îmi doresc să fiu sănătoasă, să îmi revin complet și să revin la forma mea fizică de dinaintea accidentării și să iau titlul cu Alba Iulia și să contribui și eu”, a mai punctat Uiuiu.

Cel mai urât moment din 2015: „Accidentarea”

Cel mai frumos  moment din 2015: „Cel mai frumos moment a fost când am putut să alerg din nou după cinci luni. Primul meci în fața propriului public a fost unul special”

Pe această cale Alexandra Uiuiu a dorit să transmită „La mulți ani, an nou fericit, încununat de multe bucurii” tuturor fanilor CSU Alba Iulia și nu numai.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.