Mihai Manea a avut un an 2016 de vis alături de Șurianu Sebeș, echipă alături de care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Manea este lider în Liga a IV-a Alba, iar promovarea pare să fie doar o formalitate. 

Șurianu iernează la 11 puncte de Viitorul Spicul Daia Română, iar gruparea din „Arini” poate pregăti strategia pentru Liga a III-a,  în vreme ce Mihai Manea dorește să-și mențină invincibilitatea și în retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„2016 a fost un an bun, dar care putea să fie și mai bun. Se putea întâmpla să și promovăm cu Șurianu Sebeș, dar din punctul meu de vedere a fost un an reușit. E o senzație plăcută să nu pierzi un an. Înseamnă că rodul muncii noastre a fost încununat cu prestația jucătorilor pe care i-am antrenat, iar acest lucru ne dă speranțe pentru viitor, să fim mai buni atât noi antrenorii, cât și jucătorii”, a declarat Mihai Manea, antrenor Șurianu Sebeș.

Întrebat ce își dorește de la anul 2017, Mihai Manea a fost ferm.  „În primul rând îmi doresc să fie un an plin de sănătate, iar pe plan fotbalistic îmi doresc să continui pe aceași undă ascendentă, iar la finele campionatului 2016-2017 să reușesc alături de echipa Șurianu Sebeș să promovăm în Liga a a III-a”, a mai punctat MAnea.

În continuare în sezonul 2016-2017 nu se știe dacă echipa campioană din Liga a IV-a va susține sau nu meci de baraj. Antrenorul sebeșenilor și-ar dori totuși ca echipa lui să promoveze direct.

„Orice decizie vor lua cei de la FRF o să o respectăm și vom încerca să promovăm în Liga a III-a. Personal cred că vom face față oricărui adversar la baraj”, a concluzionat Manea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.