Volei Alba Blaj a avut un 2016 de senzație, câștigând pentru a 2-a oară întrecerea internă. Mai mult, echipa lui Zakoc a rămas neînfrântă în sezonul trecut, primul meci din campionat pierzându-l abia în finala cu CSM Târgoviște. Conducerea clubului își dorește să repete aceste rezultate și în 2017, câștigarea titlului național fiind obiectivul primordial al grupării din ”Mica Romă”.

Volei Alba Blaj, cea mai bună formație reprezentantă a sporturilor pe echipe din județul Alba, a avut un 2016 – de pus în ramă! Trupa din ”Mica Romă” a făcut parte dintr-o grupă dificilă în Champions League, la prima participare, reușind să e califice în sferturile Cupei CEV, a doua competiție europeană ca valoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionat, Volei Alba Blaj a ținut tare pedala de accelerație și a câștigat toate bătăliile, suferind primele înfrângeri abia în finala cu CSM Târgoviște.

„A fost un an foarte bun pentru noi, în care am reușit să ne apărăm titlul de campioană și în care nu am avut înfrângeri decât în finală. Acum suntem pe primul loc, la 5 puncte distanță de locul secund, lucru care ne mulțumeste din plin. Am făcut o propagandă foarte bună județului Alb și municipiului Blaj! Să nu uităm că în cupele europene am jucat într-o grupă foarte dificilă, dar am reușit să ne calificăm în sferturile Cupei Cev. Dacă tragem linie, ne putem declara satisfăcuți”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Totodată, oficialul formației blăjene a prezentat și gândurile pentru anul care deja ne bate la ușă.

„Vrem să ne apărăm titlul de campioană! De asemenea, încercăm să ne luptăm și pentru trofeul Cupei României și să trecem de CSM București în următoarea fază, chiar dacă va fi o dublă etrem de dificilă! Avem o luptă grea și în Liga Campionilor, cu echipe extrem de bune, însă noi încercăm să practicăm un joc bun și să facem cinste sportului. Repet, obiectivul principal este – câștigarea celui de al 3-lea titlu național”, a mai precizat Sergiu Ștefănescu.

Pe această cale, președintele celei mai bune echipe din Alba, a ținut să le ureze tuturor Sărbători Fericite și un An Nou cât mai bun!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.