cantonament sebes 6Șurianu Sebeș, formație aflată pe poziția a 4-a în clasamentul Ligii a 4-a se află în cantonament în stațiunea Codlea, unde Mihai Manea și Raul Oargă își pregătesc elevii pentru returul de foc care se anunță în fotbalul județean. Pe lângă faptul că echipa din Arini beneficiază de cele mai bune condiții pentru efectuarea cantonamentului, Mihai Manea a trecut la altă fază a pregătirilor, introducând în programul de antrenament metode mai puțin cunoscute fotbaliștilor din județ, precum alergarea cu parașuta, procedeu folosit de celebrul Thomas Neubert la Steaua București.

Moda se schimbă în fotblul județean și pe lângă alergările pe dealuri de odinioară, antrenamentele au evoluat, cel mai bun exemplu fiind oferit de Șurianu Sebeș în cantonamentul de la Codlea. Aici, fotbaliștii pregătiți de Mihai Manea folosesc parașute pentru alergare, metodă promovată la echipele mari.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceste exerciții sunt foarte bune pentru postură, ajută sportivii să tea drepți și solicită foarte bine mușchii. Oferă rezistență care dă forță și viteză trupului, dar dezvoltă viteza rapidă și forma corectă de execuție, fiind un excelent exercițiu pentru pregătirea fizică.

În altă oride de idei, Șurianu Sebeș are programate câte două antrenamente zilnice, urmând ca echipa pregătită de Mihai Manea să aibă o partidă de verificare, astăzi, împotriva echipei Viitorul Ghimbav (Liga a 4-a Brașov).

Șurianu Sebeș mai are programate două meciuri amicale în stagiul de la Codlea, contra divizionarei secunde FC Brașov (miercuri) și FC Râșnov (sâmbătă).

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.