Asociația Județeană de Fotbal Alba va organiza, în perioada ianuarie-februarie 2020, Campionatul Județean de Fotbal în Sală (ediția a cincea). 

Vor avea drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul AJF Alba. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă, de exemplu, un  jucător participă la o echipă în prima fază a grupelor, iar apoi se transferă la un alt club (în perioada de transferuri), acesta va avea drept de joc în faza a doua a grupelor, doar la noul club.

Pot participa echipe din Liga a IV-a, Liga a V-a și Juniori (cu vârsta minimă 15 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geografic.

Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe în scris sau telefonic secretariatul AJF Alba până luni 13 ianuarie 2020.

Prima fază a grupelor va avea loc în weekendul 18-19 ianuarie 2020, faza a doua în weekendul 25-26 ianuarie 2020, iar faza finală se va desfăşura în 1-2 februarie 2020;

Echipele participante vor avea denumirea clubului / asociației afiliate la AJF Alba.

Pot participa și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor, etc.), pe bază de buletin și adeverință medicală valabilă (medicină sportivă sau medic de familie), dacă pot face dovada că fac parte din organigrama clubului.

Taxă de participare / echipă = 200 lei, barem de arbitraj 30 lei brut/meci/arbitru, asistență medicală = 5 lei/meci de echipă.

sursa: ajfalba.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.