Meci cât un campionat, marți, de la ora 17.00 în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj. Campioana României întâlnește în cea de a 2-a etapă a fazei secunde din Divizia A1, ocupanta locului secund în clasament, CSM București. Blajul stă la adăpostul celor 7 puncte avans, iar o eventuală victorie a fetelor lui Darko Zakoc, ar putea stabili în mare măsură câștigarea celui mai important trofeu intern.

Volei Alba Blaj și CSM București sunt cele mai bune echipe di elita voleiului românesc la finalul sezonului regulat, de altfel, câștigătoarea Cupei Challenge fiind singura care a reușit să răpună campioana în actualul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Se anunță un meci de o intensitate ridicată, un meci extrem de disputat, în care întrecerea internă poate exploda, în cazul unui succes al bucureștencelor, sau se poate decide în proporție covârșitoare în fața echipei din ”Mica Romă”, care acum are 7 puncte avans.

„Este un meci deosebit de impotant pentru actuala fază, pe care sperăm să îl câștigăm în 3 puncte și pentru a ne maximiza șansele de a lua al 3-lea titlu consecuti. Avem mare nevoie de public, pentru că împreună am reușit toate aceste victorii, iar spectatorii ne-au fost mereu alături. Campioantul nu e jucat, dar cu o victorie în maximum de puncte a noastră, cred că avem șanse foarte mari să fim din nou campioni”, a precizat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Alba Blaj.

Duelul dintre cele două competitoare va fi televizat pe Digisport 3.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.