Volei Alba Blaj-SC Schweriner59Program dificil pentru campioana României Volei Alba Blaj care va juca 3 partide în mai puțin de o săptămână. Salaoru și compania vor evolua atăzi în Modlova, ontra echipei Unic Piatra Neamț, în restanța din etapa a 15-a, meci amânat pentru pregătirea duelului din Cupa CEV. Partida va avea loc cu începere de la ora 16.00

Neânvinsă în campionat, Volei Alba BLaj va ajunge astăzi cu partidele la zi, după ce își va disputa restanța din etapa a 15-a contra formației din Moldova Unic Piatra Neamț. Acest meci a fost amânat pentru o mai bună pregătire a turului din Faza Challenge a Cupei CEV.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida din Moldova este programată la ora 16.00, iar campioana României are toate șansele de a bifa cea de a 16-a victorie consecutivă, un parcurs remarcabil pentru trupa condusă de Darko Zakoc în întrecerea internă.

Volei Alba Blaj va avea un parcurs de foc în această săptămână, urmând ca sâmbătă să evolueze tot în deplasare, la Medicina Târgu Mureș, iar marți să joace tot pe teren străin, returul din Cupa CEV contra nemțiaoicelor de la SC Schweriner.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Avem 2 saptamani foarte grele exeptie facand meciul de zi sambata avem meci greu la tg mures joia viitore in Germania dumineca viitoare acasa cu csm bucuresti si cu stiinta bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.