Volei Alba Blaj-SC Schweriner17După neverosimilul 0-3 încasat pe teren propriu în urmă cu două săptămâni, Volei Alba Blaj va ataca astăzi Germania cu dorința de a întoarce rezultatul partidei tur din Faza Challenge a Cupei CEV. Blăjencele vor juca împotriva nemțoaicelor de la SC Scweriner cu începere de la ora 20.00, iar partida va putea fi urmărită în format live-video aici.

Așa cum a declarat imediat după turul confruntării de la Sibiu, Darko Zakoc și-a mobilizat elevele, care vor încerca să dea totul pe teren pentru a reuși o minune și pentru a întoarce rezultatul din tur în ideea de a purta numele Blajului în semifinalele unei competiții europene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Adversarele au un avantaj major şi prima şansă, dar noi vom aborda jocul din postura de a nu mai avea ce pierde. Nu ar trebui să simțim nicio presiune şi să încercăm să schimbăm impresia lăsată în partida de la Sibiu”, a precizat Darko Zakoc, antrenorul Volei Alba Blaj pentru radioblaj.caritas-blaj.ro

Tot cu gândul la un rezultat mare stă și Sergiu Ștefănescu, președintele echipei din ”Mica Romă”.

”Speranţa moare ultima! Noi ne dorim să practicăm un volei de calitate, să ne prezentăm la un nivel ridicat. Încercăm să întoarcem rezultatul și să ajungem în semifinale, dar prima şansă o are Schweriner”, a punctat Sergiu Ștefănescu pentrue aceeași sursă citată mai sus.

Darko Zakoc nu are amintiri prea plăcute în fața celor de la SC Schweriner, aflându-se astăzi pentru a 3-a oară în fața formației din Germania, pierzând în precedenetele întâlniri cu 0-3 pe când antrena Tomis Constanța, respectiv cu 2-3 când era tehnicianul echipei Serbia’s Postar 064 BELGRAD.

Astfel, atât Volei Alba Blaj, cât și antrenorul campioanei României se află astăzi față în fața cu istoria, iar meciul se anunță unul extrem de disputat și atractiv.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.