HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare151Invitat vineri la emisiunea ”La ordinea zilei” de la postul de radio local – Radio Orion, jurnalistul Absport.ro Cătălin Crăciun a despicat timp de aproximativ 45 de minute, problemele sportului local din municipiul Sebeș. Alături de moderatorul Dumitru Chirilă, Cătălin Crăciun au dezbătut cu lux de amănunte situația echipei de handbal feminin, lipsa de transparență care se practică acolo, însă și încercarea echipei de fotbal Șurianu Sebeș de a scoate capul din anonimat printr-un proiect finanțat din surse private. 

Hanbalul din Sebeș este printre cele mai reprezentative sporturi ale județului Alba, un real ambasador al comunității, precum și un prilej de laudă pentru toți cei care sprijină ma ide aproape sau mai de departe fenomenul de pe semicerc. Cu bune și cu rele, handbalul din Sebeș a promovat imaginea municipiului, însă odată cu promovarea HC Alba Sebeș în Liga Națională, proiectul pare să fi fost lăsat în izbeliște, conducătorii și cei responsabili de această echipe, nemaifiind de găsit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, Șurianu Sebeș reprezintă municipiul în fotbalul județean, aflându-se la un punct distanță de locul ce aigură prezența la barjul pentru promovarea în Liga a 3-a, formația prezidată de Daniel Popa făcând investiții masive în lot și imagine încă de la înființarea clubului, ce a avut loc anul trecut.

Toate aceste aspecte au fost dezbătute în emisiunea ”La ordinea zilei” de la Radio Orion, de către moderatul Dumitru Chirilă și jurnalistul Absport.ro. Emisiunea poate fi ascultată integral mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.