CSU - Sepsi-77Una dintre cele mai bune jucătoare de origine americană care au ajuns la Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia, Adrienne Webb nu va mai îmbrăca din sezonul viitor tricoul alb-albastru, însă va fi adversara formației care a adus-o în România. Webb a acceptat un contract propus de Olimpia CSU Brașov, iar în sezonul viitor se va lupta pentru locurile fruntașe alături de echipa de sub Tâmpa. 

CSU Alba Iulia și-a anunțat în urmă cu ceva vreme lotul alături de care va lupta într-un nou sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin, din echipa lui Miroslav Popov dispărând mai multe jucătoare, care anul trecut au reușit să aducă argintul în Cetatea Marii Uniri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă sârbul de pe banca tehnică a echipei din Alba Iulia a declarat într-un interviu realizat imediat după finala pierdută contra formației Sepsi Sfântu Gheorghe că își dorește continuitate la nivelul lotului, acest lucru nu a fost posibil, deoarece clubul universitar a fost nevoit să reducă semnificativ cheltuielile.

Astfel, Adrienne Webb, una dintre cele mai bune baschetbaliste din sezonul precedent, a ajuns la Olimpia CSU Brașov, formație care își dorește să atace primele poziții în clasament.

O altă sportivă apreciată în Cetatea Marii Uniri, Jelena Antic s-a transferat în Suedia, la campioana Lulea Basket.

Și Hadzovic era pe lista lui Miroslav Popov, dar baschetbalista de origine sârbă a preferat un come-back la ICIM Arad.

Mai mult de atât, CSU Alba Iulia a pierdut-o și pe tânăra speranță Andreea Beldian, albaiulianca preferând un contract la BC Sirius Târgu Mureș.

Nici Sonia Ursu nu a ajuns la un acord cu clubul universitar, destinația sportivei care îmbracă tricoul național al României fiind încă necunocută.

Iată lotul CSU Alba Iulia pentru sezonul următor: Alexandra Uiuiu, Marta Fodor, Alina Crăciun, Cristiana Cutaș și Georgiana Plăvițu, Kaneisha Atwater, Tyler Mingo, Acheil Tac, Rachel Theriot și Holli Wilkins.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.