În etapa cu numărul patru, a fazei semifinale la baschet feminin U18, albaiuliencele de la LPS au întâlnit ieri, la Arad, pe CSȘ Gloria. Venite după două jocuri mai puțin convingătoare, elevele antrenate de profesorul Nicușor Marcu au reușit să obțină o victorie reputată, chiar în fieful unei contracandidate la calificarea pentru faza finală a Campionatului Național de Baschet Feminin U18.CSȘ Gloria Arad – LPS Alba Iulia  42 –  60 ( 9-17, 8-6, 14-18, 11-19 )

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ieri, în deplasarea de la Arad, trupa antrenată de Nicușor Marcu a reușit să se impună, de o manieră categorică. Avansul de 18 puncte, înregistrat la finalul jocului, a conturat cea de-a doua victorie din acestă fază a competiției. Dacă echilibrul de pe tabelă a persistat până la pauza mare, după reluarea jocului lucrurile s-au simplificat și ecartul s-a mărit considerabil în favoarea baschetbalistelor de la LPS Alba Iulia. Chiar și fără aportul Ionelei Țetcu, ușor accidentată și cu aportul parțial al Andreei Fleșer, a intrat doar zece minute, dar cu Florina Rusu, Alexandra Bobar și Adina Ivașcu în mare formă, baschetbalistele albaiulience au reușit o partidă excelentă, iar cele două puncte câștigate au reprezentat o încununare a muncii depuse zi de zi. Cu două victorii la activ și cu tot atâtea înfrângeri, echipa din Cetatea Marii Uniri a mai făcut un pas important spre calificarea în faza finală.

Principalele marcatoare din tabăra LPS-ului au fost: Florina Rusu 21, Alexandra Bobar 15, Adina Ivașcu 10, Alexandra Boțan 6, Andreea Fleșer 5, Andreea Feises 2 și Andra Geleriu 1.


Cu șase puncte adunate după patru întâlniri, tinerele baschetbaliste de la LPS Alba Iulia, vor primi, sâmbăta viitoare, vizita formației CSȘ Nagy Mozes Târgu Secuiesc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.