pariurix-absport-1Concurența pentru titlul de cea mai bună casă de pariuri online duce și la o bătălie interesantă a cotelor. Fiecare bookmaker încearcă să fie măcar cu 0,1 peste ceilalți și, în același timp, să rămână cu un profit confortabil.

Agențiile de pariuri care oferă cote mari sunt atractive în special pentru „cunoscători”. Pariorii profesioniști nu sunt impresionați de promoții sau de aplicații. Pentru ei, chiar și acel 0,1% este important. Categoria jucătorilor amatori rezonează de plusuri mai evidente.

Cotele bune te ajută pe termen lung

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gândește-te că o diferență de 0.3% între cotele oferite de două case de pariuri pentru același eveniment înseamnă o diferență de 30 de lei pentru o miză de 100.  Dacă vrei să îți deschizi (încă un) cont de pariuri online e bine să faci mai întâi un „studiu de piață” în sensul acesta. Bonusurile vin și se duc. Cotele bune te ajută să câștigi pe termen lung.

Raportează-te la tipurile de pariuri preferate. Se poate ca o agenție online care oferă cote mai mari la pariuri simple de tipul 1, X sau 2 să fie mai „zgârcită” când vine vorba de cotele fixate pentru pariurile pe handicapuri asiatice, sau pentru total goluri/cornere/cartonașe galbene ș.a.m.d. Eu joc mai mult pe Over/Under, deci mă uit în primul rând la cotele din această secțiune.

Sunt promoțiile demne de luat în calcul?

O altă observație ar fi aceea că unele case de pariuri online au promoții gen „marjă 0%” – adică la unele meciuri cotele sunt imbatabile pentru că bookmakerul renunță la marja sa de profit. Alți bookmakeri oferă ocazional acest beneficiu, cu ocazia unor evenimente de top. Nu știu dacă aceste promoții sunt de luat în calcul atunci când vorbim de bookmakerul cu cele mai bune cote. Pentru moment, reprezintă un avantaj, dar orice ofertă poate să fie retrasă la un moment dat.

Ok, cum vedem ce casă de pariuri online are cele mai bune cote? Cum până acum nu am auzit de un soft care să compare cotele caselor de pariuri licențiate în România, ne rămâne să facem comparația „muncitorește” sau să răsfoim diversele analize și experimente realizate pe cel mai important site de profil de la noi: https://pariurix.com/.

pariurix-absport-1Alege mai multe meciuri și compară

Sfatul meu este să faci o scurtă căutare pe Internet și să vezi care ar fi cele mai serioase cinci agenții online. Din ce am văzut, părerile pariorilor duc spre un Top 5 consolidat. Poate diferă doar ordinea în acest top. Desigur, poți lua ca reper mai multe case de pariuri, însă e posibil ca avantajul unor cote bune să fie anulat de alte aspecte, să le spunem „mai puțin performante”.

O dată ce ai trecut de această etapă, alege mai multe meciuri – între cinci și zece – din diverse competiții și sporturi, cum ar fi spre exemplu Liga 1 la fotbal și NBA la baschet, care să fie în oferta celor cinci case de pariuri. Fă un tabel și notează cotele pentru diferite tipuri de pariuri. Îți va fi mai ușor să le compari.

Fii pe fază!

pariurix-absport-2Mai există o variantă: ca să nu ai un tabel prea mare, pune un bilet multiplu cu meciurile alese la fiecare agenție online. Îți rămân de comparat doar cotele finale. Vei vedea că pot exista diferențe mari din acest punct de vedere între cei mai buni bookmakeri la care au acces pariorii români. Zece lei mizați pe cotă 55 îți aduc un profit de 540 de lei. Dacă înmulțești aceeași sumă cu 70, ai un profit de 690 de lei.

Ar trebui să iei în considerare cotele afișate la introducerea meciului în ofertă, înainte să fie „alterate” de volumul de pariuri. O cotă de 2.20 poate ajunge la 1.80 în câteva ore dacă se pariază masiv, așa cum cota 8.00 pentru victoria lui ASA Tg. Mureș împotriva lui Dinamo s-a transformat în 4.50 la distanță de câteva zile, după ce bookamkerii au fost alertați de ceva. Nu se știe, încă, ce a fost acel „ceva”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.