HC Alba Sebes-Magura Cisnadie100Printre cele 19 handbaliste convocate la lotul național de tineret se numără și portarul retrogradatei HC Alba Sebeș. Bianca Curmenț a participat la mai multe acțiuni în actualul sezon cu selecționata României și portarul Sebeșului este foarte aproape de a-și asigura prezența la Campionatul Mondial de Handbal Under 20, care va avea loc în luna iulie în Rusia.

Chiar dacă a traversat o perioadă nefastă alături de echipa de club, retrogradând din Liga Națională în eșalonul secund de pe ultima poziție, Bianca Curmenț a avut evoluții bune în actualul sezon și a fost una dintre cele mai apreciate jucătoare din lotul condus de Popa și Șorodoc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Portarul Sebeșului a fost convocată alături de alte 18 handbaliste de către selecționerii Ion Crăciun şi Cristian Preda la naționala de tineret a României, care va efectua un stagiu de pregătire la Izvorani. În 3-17 iulie, echipa României va avea examenul de maturitate, Campionatul Mondial la categoria sub 20 ani.

Bianca Curmenț este singura reprezentantă a județului Alba la această acțiune, deși în trecut au mai fost convocate jucătoare de la HC Alba Sebeș. Portarul Sebeșului are șanse mari de a prinde turneul final din Rusia și de a-și mai îndulci gustul amar lăsat de retrogradarea echipei sale din Liga Națională în Divizia A de handbal feminin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. De plecat se pleacă dar cine vine? Jucam anul viitor cu junioarele? Nu ar nici asta rau. Dar sa știm si noi. Sau se așteaptă ultima saptamana cand din nou se dau bani pentru nu stiu ce vedete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.