HC Alba Sebes-Magura Cisnadie23Cu toate că HC Alba Sebeș este în derivă, formația din județul Alba se mândrește cu două sportive convocate la lotul naționa de tineret. Este vorba despre portarul Bianca Curmenț și despre extrema drepta a ”lanternei roșii” Cristina Mitrache. Acestea se află de la începtul lunii în cantonamentul naținalei, care va dura până pe 14 martie.

Pregătire și jocuri bilaterale! Acestea sunt acțiunile celor două jucătoare convocate de la HC Alba Sebeș la naționala României de tineret. Acestea se află la a doua convocare consecutivă după ce au participat la un alt cantonament desfășurat la finalul anului trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate că echipa lor de club traversează o perioadă nefastă, handbalistele s-au pregătit în continuare la aceeași intensitate cu gândul de a fi urmărite la astfel de acțiuni. Ambele jucătoare au ajuns la HC Alba Sebeș de la CSM București, acestea fiind campioane naționale de junioare cu formația din capitală.

Bianca Curmenț este un portar de viitor al României, aprecierea venind direct de la Luminița Huțupan Dinu, coordonatorul centrului olimpic de portari și fosta mare portăriță a handbalului mondial.

Colega sa Cristina Mitrache nu a reușit să se impună categoric în echipa din prima ligă, însă îndeplinește toate calitățile pentru a deveni o extremă importantă a handbalului românesc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.