Relansarea pieței pariurilor online în România a început odată cu primele zile ale anului 2017. Specialiștii anunță creșteri masive în acest an, în care agențiile de pariuri importante și-au luat licența definitivă de funcționare la ONJN și urmează să rămână în piață cel puțin până în 2026.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cădar Marius, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, PariuriX.com, a depus numeroase eforturi în ceea ce privește restabilirea încrederii pariorilor în pariurile online, forma de joc cea mai profitabilă după spusele primului autor al unei cărți dedicate pariurilor ce se tipărește la noi în țară:

“Am discutat în Ianuarie 2017 cu sute de pariori, am muncit și 16 ore pe zi pentru a-i ajuta să înțeleagă avantajele pariurilor online, și se pare că suntem pe drumul cel bun. Numărul jucătorilor care aleg să revină online sau să joace pentru prima dată pe internet crește considerabil,” au fost cuvintele unuia dintre primii pariori online din România.

Liderul comunității PariuriX.com a dezvăluit și motivele pentru care o parte dintre pariori au renunțat în trecut la această formă de joc, dar și felul în care a reușit să-i readucă pe aceștia pe drumul cel bun:

„Majoritatea celor care renunțaseră la online au făcut-o pentru că le este greu să se controleze. Aici i-am ajutat cu sfaturi și cei care au urmărit pagina mea de Facebook au jucat împreună cu mine recomandările specialiștilor PariuriX.com, reușind astfel să dețină un control mai bun al banilor.”

ACESTEA SUNT CASELE DE PARIURI ONLINE LICENȚIATE LA ONJN ȘI RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS, LA CARE POȚI JUCA ÎN DEPLINĂ LEGALITATE PÂNĂ ÎN 2026, FĂRĂ NICI UN FEL DE RISC:

Betano este agenția de pariuri care a surprins piața locală a jocurilor de noroc în anul 2016. Operatorul nu numai că a introdus aplicația prin intermediul căreia se pot plasa pariuri cu comandă vocală, ci a pregătit și o ofertă imbatabilă pe Liga 1: sute de opțiuni de pariuri inedite, printre care pariuri mai rare precum cele pe cornere sau pe cartonașe, dar și transmisiuni live video de calitate.

Agenția Netbet este pe placul multor jucători de pariuri live, având în portofoliu multe zeci de mii de evenimente sportive disponibile în oferta de pariuri live, care nu încetează să surprindă niciodată: non-stop se găsesc meciuri pe care să periezi și piețe rapide care să te țină în priză pe tot parcursul desfășurării partidelor tale preferate. În orice moment ești neliniștit sau vrei să încasezi pariurile aflate în desfășurare, poți opta pentru închiderea pariurilor și implicit, încetarea oricărui risc.

Sportingbet și-a îmbunătățit substanțial platforma și interfața la sfârșitul anului trecut, atunci când și oferta sportivă a fost lărgită considerabil, în egală măsură cu cotele pentru pariuri, care acum depășesc așteptările pariorilor care cunoscuseră acest brand în urmă cu foarte mulți ani. Noul design intuitiv este foarte bine completat de viteza de navigare care poate fi testată și prin aplicațiile de iOs și Android.

Dacă ești un pasionat al tuturor formelor de jocuri de noroc, Unibet reprezintă o alegere potrivită pentru tine, întrucât aici vei găsi patru platforme de joc, și anume: bingo, poker, cazinou și pariuri sportive. Unibet va fi pe placul tău și dacă îți place să trăiești acțiunea meciurilor în direct, minut cu minut: funcția Action Betting vine la pachet cu piețe super rapide, ale căror câștiguri sunt răsplătite instantaneu.

Betfair este o agenție cunoscută la nivel global în primul rând pentru platforma de Betting Exchange, care le permite jucătorilor să cumpere și să vândă cote pe cea mai mare piață online de schimb de pariuri. Totuși, secțiunea de pariuri tradiționale, Sportsbook, nu este deloc de neglijat: Asigurarea Biletului, Cash Out (parțial/total) și Price Rush sunt numai câteva dintre facilitățile inedite pe care trebuie să le descoperi!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016


Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.