Volei Alba Blaj, cea mai bună formație la sporturile de echipă din județul Alba va absenta și în acest an de la Gala Sportului Județean, ceremonie care are rolul de e premia toate rezultatele favorabile aduse de sportivii performeri ai Albei. Nu știm cu exactitate motivul, însă cert este că marți, pe 20 decembrie, când va avea loc gala, Volei Alba Blaj se va lupta la Timișoara, cu CSM Târgoviște pentru Supercupa României la volei feminin.

Va fi al 3-lea an consecutiv în care Volei Alba Blaj nu va participa la Gala Sportului din Alba, acum, trupa din ”Mica Romă” având un palmares de invidiat, cu două titluri naționale și participări în cupele europene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Având în vedere că echipa lui Darko Zakoc se va afla pe teren la ora galei sportului județean, nu este exclus ca niciun oficial al grupării din Blaj să nu participe la ceremonia sportului.

„Ne bucurăm foarte mult că în județ există o gală a sportului și sunt sigur că vom fi apreciați, chiar dacă nu participăm. Să nu uităm că nu puteam ajunge așa sus fără județul Alba, fără sprijinul Consiliului Județean Alba și al Primăriei municipiului Blaj. Deși nu participăm, onorăm gala, pentru că jucăm supercupa la Timișoara. Îi felicităm pe toți sportivii județului!”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Având în vedere că Supercupa României la volei feminin a fost programată cu mai mult timp în urmă, oficialii Consiliului Județean Alba puteau ”fenta” calendarul oficial al galei, eveniment care putea fi devansat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.