Cele mai populare păcănele din România se regăsesc și în online, MaxBet fiind unul dintre operatorii care le are în ofertă. Este vorba despre Book of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot, sloturi cu un număr impresionant de jucători în fiecare an.

Dacă ai intrat într-un cazino online, cu siguranță le-ai văzut. Poate chiar ai încercat câteva rotiri, fără să știi ce ar trebui să apară pe ecran pentru a avea câștiguri mai mari. Dacă vei citi rândurile care urmează, data viitoare vei cunoaște povestea fiecărui joc și ce simboluri trebuie să se „potrivească” pentru a lua premiul cel mare.

Book of Ra, din mitologia antică

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Produs de Novomatic și inspirat din mitologia antică, Book of Ra este regele neîncoronat al sloturilor video. Având în vedere popularitatea sa, producătorii au lansat mai multe versiuni: Book of Ra, Book of Ra Bingo, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6 si Book of Ra Magic. Potrivit operatorilor din industrie, cea mai căutată este versiunea „Deluxe”.

Vorbim despre un slot video pe 3 linii și 5 role. Numărul total de linii de joc este de 10, dar poate fi modificat. Mizele acceptate per rotire sunt cuprinse intre 0,10 Ron și 50RON. Dacă ai un buget de 100 de lei, ai la dispoziție 200 de rotiri, presupunând prin absurd că niciuna nu este câștigătoare. Payout-ul este, însă, foarte bun, deci cu puțin noroc vei fi pe plus după cele 200 de rotiri.

Există un singur simbol special, cartea. El joacă atât rol de simbol Wild, cât și rol de simbol Scatter, substituind orice alt simbol de pe tabela de joc pentru a forma o combinație câștigătoare. Dacă apare de trei ori pe ecran, beneficiezi de 10 rotiri gratuite. Înainte de startul acestora va fi ales aleatoriu un simbol, care o dată apărut pe o coloană în timpul rotirilor va înlocui în acea coloană. Poți avea rotiri gratuite în rotiri gratuite, dacă Book of Ra apare de trei ori pe ecran în derularea celor inițiale.

Lucky Lady’s Charm, cu 15 rotiri gratuite

Este un slot video produs tot de Novomatic, cea mai populară versiune fiind „Deluxe”. Numărul maxim de lunii de plată este 10, tabela fiind 3×5. Spre deosebire de Book of Ra, acest joc are doua simboluri speciale: simbolul Wild (Lucky Lady) – care înlocuiește orice alt element de pe ecran – și simbolul Scatter (glob de cristal) – care aduce rotiri gratuite dacă apare pe ecran măcar de trei ori Sunt 15 rotiri gratuite, iar toate câștigurile generate de acestea se plătesc triplu.

Miza minimă pentru o rotire este 0.10 RON, deci un buget de 100 de lei asigură 1000 de rotiri!

Sizzling Hot, cu fructe și șeptari

Este un slot cu fructe și șeptari, totuși Sizzling Hot, întâlnit și el foarte des în varianta “Deluxe”. Tabela are tot 3×5 pătrățele. Există 5 linii câștigătoare, iar numărul lor nu poate fi modificat, așa cum se întâmpla la cele două sloturi prezentate mai sus.

Există un singur simbol special, Scatter, reprezentat de o stea. În cazul lui Sizzling Hot, nu mai beneficiezi de rotiri gratuite dacă apare steaua pe ecran de minim trei ori, ci de bani. Punctul forte al jocului: dacă prinzi o linie de șeptari, primești 1000x miza totală. Se poate seta ca o rotire să valoreze 0,05RON, dar și 50RON. Depinde de buget și de ținta de câștig.

Atenție: aceste jocuri te acaparează. Impune-ți o limită de bani sau de timp, pentru a păstra totul la nivel de distracție.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.