limoniuMai multe surse au dat ca sigure mutările petrecute în staff-ul tehnic și administrativ la Gaz Metan Mediaș. După plecarea lui Leo Grozavu și a președintelui Ioan Horoba, site-ul suporterilor ”gaziști” – gazistul.ro a publicat o informație potrivit căreia Cornel Țălnar va fi noul antrenor al liderului Seriei a 2-a din Liga a 2-a, iar Ioan ”Limoniu” Mărginean va prelua atribuțiile fostului președinte, Ioan Horoba. Informația nu a fost confirmată oficial!

Cornel Țălnar a antrenat în trecut Unirea Alba Iuia, FC Brașov, Dinamo București sau Concordia Chiajna, având și experiențe în Golf. Acesta a mai fost în discuții cu Gaz Metan Mediaș la începutul acestui sezon, însă negocierile au rămas fără rezultat. Tehnicianul albaiulian pare să fi fost ales noul antrenor la Gaz Metan în detrimentul localnicului Cristi Puștai sau Gheorghe Mulțescu. Cornel Țălnar nu a putut fi contactat referitor la acest subiect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ioan ”Limoniu” Mărginean este fostul președinte al Universității Cluj-Napoca, dar și al Unirii Alba Iulia, echipă pentru care a și evoluat în urmă cu mai mulți ani. Acesta a avut marele merit pentru salvarea lui ”U” Cluj de la retrogradare acum câeva sezone, când a câștigat în instanță procesul de licențiere.

Potrivit mai multor surse, Leo Grozavu nu a dorit să colaboreze cu ”Limoniu” și a ales oferta Botoșaniului din prima ligă. Ioan Mărginean nu a dorit să comenteze acest subiect.

La Gaz Metan Mediaș se află și Ionuț Neag, fotbalist originar din Pianu de Jos, care a evoluat în trecut pentru Unirea Alba Iulia, ”U” Cluj sau Petrolul Ploiești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.