ACS Muhlbach-CNE Sighisoara12ACS Muhlbach Sebeș a pierdut ultima partidă din tur cu scorul 38-25, la capătul unei partide în care echipa antrenată de Petru Cârcoană s-a comportat mai bine decât în partida cu Satu Mare. La pauză scorul a fost 20-11, iar diferența a fost făcută de anumite erori  pe faza defensivă. 

Deși au avut o prestație mai bună decât în jocul precedent, echipa lui Petru Cârcoană a cedat la Făgăraș, iar acum pentru elevii săi urmează o perioadă de vacanță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci bun făcut de către băieți chiar dacă scorul nu o arată! Făgărașul s-a desprins la 8-9 goluri pe niște greșeli făcute de către noi, dar din dorința de a face mai mult decât putem deocamdată deoarece la capitolul fizic stăm destul de prost deoarece noi nu putem să facem două antrenamente pe zi pentru că majoritatea muncim. În meciul de astăzi s-a văzut din partea băieților răutatea și dorința de a câștiga față de meciul precedent de pe teren propriu cu Satu Mare și pentru asta îi felicit pe băieți”, a declarat Adrian Țone, președinte ACS Muhlbach Sebeș.

Pentru sebeșeni au marcat: Adrian Țone 10 goluri, Iulian Grozav 4, Iancu Mărginean 3, Adrian Cunțan și Claudiu Oprița câte 2,  Octavian Achimescu, Mihai Macarie, Cristian Opincariu și Claudiu Farcaș, fiecare câte un gol.
ACS Muhlbach Sebeș iernează pe locul 10 în Divizia A de handbal masculin cu 13 puncte.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.