HC Alba-Sebes - SCM Craiova62HC Alba-Sebeș joacă vineri, ultima partidă din acesta an, în deplasare cu CSM Ploiești formație care vine după două rezultate modeste. Înfrângere cu Unirea Slobozia și remiză cu Măgura Cisnădie.

Pentru HC Alba-Sebeș disputa cu CSM Ploiești nu aduce prea multe așteptări doar o minune ar putea face ca echipa lui Popa să plece neînvinsă din Prahova. „E un meci greu, dar am discutat și cu fetele, noi mergem să jucăm și nu ne dăm la o parte de la luptă”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultima partidă a ploieștencelor, președintele Virgil Costea a fost și le-a „spionat” pe viitoarele adversare despre care are o părere foarte bună. „E o echipă bună cu ce apărători centrali și atacanți intercentrali, e greu de pătruns în apărarea lor. Am spus și fetelor, au văzut și ele meciul, le-am spus că doar pe viteză le putem surprinde”, a mai punctat președintele HC Alba Sebeș.

IMG_3981CSM Ploiești și-a rezolvat problemele financiare

CSM Ploiești pare să fi trecut peste problemele financiare pe care le-a avut. Fetele erau neplătite de două luni, iar în această săptămână problemele pecuniare au fost rezolvate. Chiar și așa președintele grupării HC Alba-Sebeș consideră că nu e un dezavantaj faptul că prahovencele vor fi cu banii la zi în meciul cu formația pe care o conduce.

„Nu e un dezavantaj că s-au rezolvat problemele cu banii la ei. Tot meci greu era indiferent de situația financiară a fetelor. Va fi un pic mai greu decât dacă nu ar fi fost plătite. Așa cum am văzut Ploieștiul jucând în grevă japoneză nu s-au ferit de luptă”, a concluzionat Costea despre meciul de vineri.

HC Alba-Sebes - SCM Craiova39

Întrebat la final ce rezultat și-ar dori într-un alt derby al suferinței dintre Unirea Slobozia și Măgura Cisnădie, oficialul din Sebeș a mărturisit că și-ar dori ca echipa pregătită de Alex Weber să câștige jocul.  „Mi-aș dori să câștige Cisnădie, e mai aproape de noi atât ca distanță, cât și sufletește”, a concluzionat Costea.

Întâlnirea dintre CSM Ploiești și HC Alba-Sebeș va avea loc vineri, de la ora 17:00.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Costea asta nu e naiv ci e plecat din realitatea existenta pe care o vede oricine ! Dar el este expert in diversiuni,de ce sa se retraga si sa nu mai aiba de unde sa stoarca pentru buzunarul lui si a prietenului lui, cand daca continua robinetul curge in favoarea lui , financiar . Curte de conturi Alba sau Bucuresti ar putea face lumina la primarie si club , pentru a vedea cu adevarat “unde sunt bani dumneavostra ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.