CSU Alba Iulia-Phoenix Galati43CSU Alba Iulia a întâlnit astăzi, pe teren propriu puternica formație Phoenix Galați în cea de a 14-a etapă a Ligii Naționale la Baschet Feminin. Trupa lui Miroslav Popov a pus mâna pe o victorie mare, deși acest lucru s-a întâmplat cu emoții cu toate că albaiuliencele au condus categoric prima parte a meciului. CSU Alba Iulia s-a impus cu 90-82 (28-21, 22-15, 20-22, 20-24) realizând a 9-a victorie din acest sezon. 

Echipa de baschet din Alba Iulia a început bine partida din etapa a 14-a contra Phoenix-ului Galați, iar după primele 10 minute ale meciului conducea cu 28-21.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul și-a păstrat același curs și în a 2-a pătrime, iar Webb și colegele sale au intrat la cabine cu scorul de 50-36.

După pauza mare fetele lui Miroslav Popov au scăzut intensitatea ritmului, au făcut mai multe greșeli personale, iar acest lucru le-a permis moldovencelor să se apropie pe tabelă, ajungându-se la un moment dat la doar 5 puncte diferență între cele două formații, însă în cele din urmă Phoenix nu a reușit egalarea, iar înainte de ultima pătrime CSU Alba Iulia conducea cu 70-58.

Finalul a fost unul tensionat, însă albaiuliencele nu le-au permis vizitatoarelor să se apropie decisiv, jocul disputându-se pe contre. Înainte cu două minute de final echipa universitară conducea cu 5 puncte, iar Abel a reușit un coș de 3 și a dus scorul la 88-80.

Gălățencele nu au mai putut face nimic și partida s-a terminat cu scorul de 90-82 în favoarea formației CSU Alba Iulia.

A lipsit Asia Logan

Din cauza unei enterocolite, una dintre cele mai constante jucătoare din actualul sezon a formației universitare, Asia Logan nu a putut participa la acest meci aflându-se la spital, fiindu-i administrate perfuzii.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jelena Antic – 22 de puncte, Mariah King – 18 puncte, Adrienne Webb – 14, Vanessa Abel – 11, Sonia Ursu – 9, Elena Dincă – 9, Stefka Miteva – 7

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.