CSU Alba Iulia-ICIM Arad51După o pauză de aproximativ o lună, CSU Alba Iulia revine pe parchet iar astăzi, cu începere de la ora 18.00 se va duela în prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin cu Universitatea Cluj-Napoca. Chiar dacă specialiștii prevăd o luptă solitară, U Cluj a demonstrat în repetate rânduri că are o echipă bună și se poate lupta de la egal la egal cu orice formație.

Miroslav Popov și George Lăncrănjan au revenit la echipa de club după meciurile echipei naționale, iar astăzi, faza eliminatorie a play-off-urilor va debuta pentru albaiuliani, de la ora 18.00 în Sala ”Universității” din Alba Iulia, contra formației Universitatea Cluj. Miroslav Popov este conștient de valoarea adversarelor însă crede că echipa sa nu va avea nicio problemă în a se impune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am avut timp să ne pregătim pentru meciurile contra Universității Cluj. Eu cred că avem prim opținue de a face pasul în turul următor. Cele 3 baschetbaliste de la Arad plus americanca venită din Rusia au întărit mult echipa și nu cred că vom avea probleme contra Universității”, a declarat Miroslav Popov.

Returul va avea loc pe 3 martie la Cluj-Napoca, iar în caz de egalitate la general după cele două partide se va mai disputa o partidă pe terenul echipei din Cetate Marii Unirii.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.