CSU Alba Iulia-U Cluj Cupa Romaniei41După terminarea sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin pe poziția a 3-a în clasament, CSU Alba Iulia va urma să se lupte cu Universitatea Cluj pentru un loc în semifinale. Primul meci va avea loc la Alba Iulia pe 29 februarie, iar returul se va disputa la Cluj, pe 4 martie. Dacă va fi nevoie de duelul decisiv, acesta va avea loc pe 7 martie în Sala Universității din Alba Iulia. Miroslav Popov crede că echipa sa va face pasul în semifinale.

CSU Alba Iulia a mai evoluat de 4 ori cu oponenta din Cluj în acest sezon, având 3 victorii și o înfrângere în Cupa României. În interecerea internă, CSU Alba Iulia s-a impus de fiecare dată și a mai câștigat încă un meci în cupă, respectiv într-o partidă amicală. Mirolav Popov crede că adversarul este unul accesibil, și speră la o calificare en-fanfare în semifinale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Avem timp să ne pregătim pentru meciurile contra Universității Cluj. Mâine va ajunge și noul transfer și vom intra în focul pregătirilor imediat după Cupa României. Sper ca jucătoarele mele să fie sănătoase, să nu intervină accidentările, dar cred că avem prim opținue de a face pasul în turul următor. Cele 3 baschetbaliste de la Arad plu americanca venită din Rusia au întărit mult echipa și nu cred că vom avea probleme contra Universității”, a declarat Miroslav Popov.

Până la play-off CSU Alba Iulia se va lupta sâmbătă în semifinalele Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar după acest final four activitatea echipelor din țară va fi întreruptă din cauza pregătirii echipei naționale în vederea disputării partidelor cu Turcia și Bosnia. Vă reamintim că nașionala de baschet feminin a României este condusă de antrenorul Miroslav Popov.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.