După succesul surprinzător cu SCM Timișoara, CSU Alba Iulia nu a reușit să își păstreze cadența, pierzând al doilea joc din Banat la turneul de promovare, scor 44-62 (9-11, 5-17, 16-15, 12-21) cu Agronomia București. Kelly Walter nu a mai prins zi de grație, acest lucru văzându-se pe teren, promoovarea jucându-se astăzi, în meciul cu Rapid București!

CSU LPS Alba Iulia nu a rezistat presiunii rezultatului miraculos din prima etapă, și a pierdut al doilea joc de la turneul de promovare cu Agronomia București!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duelul a început strâns, sub semnul echilibrului, iar după primele 10 minute Agronomia aeva doar două puncte avans, 11-9.

Al doilea sfert le-a apaținut în totalitate adversarelor care au intrat la pauză cu un avantaj considerabil, scor 28-16.

Cea de a 3-a pătrime a fost a fetelor lui Nicușor Marcu, însă Agronomia nu a cedat ritmul și înainte de sfetul final conducea cu 43-32.

În ultimele 10 minute Alba a predat din nou ștafeta, iar Agronomia s-a impus cu 62-44, iar promovarea se joacă astăzi, toate cele 4 echipe având câte o victorie, lupta fiind una extrem de strânsă!

Pentru CSU LPS Alba Iulia au punctat: Adina Ivașcu – 12 puncte, Mihaela Gherman – 10, Mădălina Geleriu – 7, Florina Rusu – 5, Andreea Fleșer – 5, Kelly Walter – 2, Georgiana Plăvițu – 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.