CSU LPS Alba Iulia a pierdut și „finala” turneului de promovare în Liga Națională de Baschet Feminin, iar trupa lui Nicușor Marcu a ratat accederea în elită, după ce a fost învinsă de Rapid București, scor 54-65 (11-17, 11-16, 9-16, 23-16). Atât Rapid București cât și SCM Timișoara s-au întors în prima ligă, iar echipa din „Cetatea Marii Uniri” va mai trebui să aștepte un sezon pentru a promova, după ce s-a retras anul trecut de pe prima scenă din rațiuni financiare!

Fiecare echipă avea câte o victorie după primele două zile ale turneului, motiv pentru care ultima etapă s-a jucat cu promovarea pe masă la ambele dueluri! Era clar, cine câștigă – promovează!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU LPS Alba Iulia nu a făcut față presiunii, dar nici experienței mult mai mari a adversarelor din capitală și a cedat și în jocul cu Rapid București!

Primul sfert a început bine, echilibrat, însă Rapid București a speculat mai multe greșeli ale albaiuliencelor, și după primele 10 minute conducea cu 17-11. A doua pătrime a fost trasă la indigo, iar Rapidul a intrat la cabine cu 33-22.

CSU Alba Iulia a cedat inițiativa de tot în după pauză, iar înainte de ultimul sfert, era condusă cu o diferență considerabilă, scor 49-31 în favoarea „feroviarelor”.

Ultima pătrime le-a aparținut baschetbalistelor din Cetatea marii Uniri, care s-au impus, însă nu a fost de ajuns pentru a și întoarce soarta partidei, care s-a terminat cu 65-54 pentru echipa din capitală, care se reîntoarce în Liga Națională, alături de SCM Timișoara, formație care a câștigat duelul cu Agronomia București, scor 68-46.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Mădălina Geleriu – 18 puncte, Kelly Walter – 17, Georgiana Plăvițu – 10, Andreea Fleșer – 5 și Florina Rusu – 4.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.