CSU - Satu Mare44După primul meci din ”săptămâna CEWL” CSU Alba Iulia și-a asigurat prezența în final four-ul competiției, învingând Slovanka MB cu 82-60. Odată cu acest succes a fost sunată retragerea, iar în ultimele două partide Miroslav Popov a ales să nu forțeze jucătoarele în ideea de a le păstra sănătoase pentru faza finală a Cupei României, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Brașov.

După victoria de la Mlada Boleslav CSU Alba Iulia nu a mai forțat în ultimele două meciuri și a pierdut cu VS Praga (70-74), respectiv MBK Ruzomberok (63-82). Pentru a evita accidentările jucătoarele pregătite de Miroslav Popov nu au evoluat la potențial maxim, mulțumindu-se cu calificarea de pe locul secund în Final Four-ul Ligii Europei Centrale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai mult decât atât, echipa de baschet feminin din Cetatea Marii Uniri s-a întors acasă cu emoții după ce Vanessa Abel s-a accidentat la prima partidă, în timp ce Alexandra Uiuiu a acuzat dureri la genunchiul operat anul trecut.

”Înfrângerile au venit pe fond de oboseală. Vannesa Abel s-a accidentat din primul meci și nu s-a mai forțat, eram calificați și partidele s-au disputat la limită pentru a nu forța accidentări care puteau periclita Cupa României”, a declarat președintele Bogdan Duma.

Din primele informații, faza finală a Ligii Europei Centrale are șanse mari să fie găzduită de formația din Slovacia, MBK Ruzomberok, adversara din grupe a CSU Alba Iulia.

Sâmbătă, cu începere de la ora 13.45, CSU Alba Iulia va intra în focul luptei pentru prima medalie din acest sezon, în prima semifinală a Cupei României contra rivalei Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida va fi transmisă pe Digisport 1. În celălalt meci se vor lupta pentru un loc în marea finală Phoenix Galați și Olimpia Brașov.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.