Nu știu dacă te-ai săturat să pierzi biletele la pariuri din cauza unui singur meci, însă eu m-am săturat să-i tot aud pe pariori plângându-se de acest lucru, zi de zi, săptămână de săptămână.

Mărește-ți șansele de câștig jucând bilete mai sigure. Degeaba vei încerca să aplici orice sfat dacă nu începi să joci ceva mai precaut. Acele bilete kilometrice cu zeci de selecții nu te vor ajuta să-ți mărești șansele de a deveni un parior iscusit, ci din contră, îți vor face viața de parior foarte grea. Trebuie să înțelegi că avantajul casei de pariuri, marja de câștig, se multiplică în favoarea casei și implicit în defavoarea jucătorului cu fiecare selecție suplimentară adăugată pe bilet. Limitează-te la bilete cu cel mult 3-5 selecții, care au o cotă totală de cel mult 5.50.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă pariezi în mod superficial și nu ai timp să analizezi partidele, te poți inspira din analizele și ponturile de la biletul zilei de pe site-ul comunității pariorilor din România. Specialiștii ne recomandă să alocăm cel puțin 30 de minute pentru analizarea unui pronostic, înainte de a-l paria.

Joacă la agențiile care au oferte ce pot combate pierderea la limită. Știai că există case de pariuri online licențiate la ONJN care dispun de oferte care te ajută exact în cazul situațiilor în care pierzi din cauza unui singur pronostic? Unibet, Netbet, Sportingbet, Betfair și Betano sunt agențiile recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România; răsfoiește recenziile fiecăruia înainte de te înregistra pentru a putea beneficia de cele mai bune oferte din piață.

Axează-te pe pariuri cu returnare de miză. Cât de des mizezi pe pariuri cu Handicap Asiatic? Știai că acestea sunt tipurile de pariu cele mai jucate în rândul pariorilor profesioniști? De ce crezi? Pentru că te ajută să echilibrezi riscul și câștigul. Spre exemplu, în loc să joci Peste 2.5 goluri, poți opta pentru un pariu Peste 2 goluri, cu Handicap Asiatic, la care vei primi miza înapoi în cazul în care în respectivul meci se marchează fix 2 goluri.

Chiar și dacă operatorul la care joci nu are Handicap Asiatic, este foarte probabil să găsești măcar tipul de pariu DNB sau Egal – Pariul se rambursează, care este practic Handicap Asiatic 0. Prin intermediul acestui pariu, excluzi rezultatul de egalitate, însă primești o cotă mai mică pentru victoriile celor două echipe. Cu toate acestea, ești acoperit în caz de egalitate, situație în care ți se returnează miza sau dacă ai un bilet cu mai multe selecții, aceasta primește cotă 1.00.

Închide pariurile atunci când ajungi să depinzi de ultima selecție. Cash Out – Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje oferite de casele de pariuri online. Da, practic ai control asupra banilor jucați chiar și după ce ai confirmat plasarea biletului. Ai posibilitatea de a închide pariul înainte de termen, fie pentru a-ți asigura un câștig, fie pentru a diminua o pierdere.

Acum, dacă ai pe bilet mai multe meciuri din Liga Campionilor care se joacă la aceeași oră, s-ar putea să nu ai ocazia să faci acest lucru, decât dacă toate predicțiile sunt pozitive, iar una singură pare să nu meargă în direcția potrivită. Chiar și dacă lucrurile nu merg tocmai roz, tot poți să mai salvezi ceva, poate măcar miza și astfel măcar vei scăpa de pierdere.

Joacă bilete cu sistem. Dacă ți se întâmplă des să pierzi din cauza unei singure selecții, de ce să nu joci sistem 4/5, 3/4, 2/3 și așa mai departe? Într-adevăr, câștigul total scade, însă dacă faci un calcul, pe termen lung, cel mai probabil varianta mai profitabilă ar fi aceasta, a biletelor la pariuri în sistem. Nu mai viza îmbogățirea din pariuri sportive, ci încearcă să devi din ce în ce mai eficient și mai profitabil.

Pariurile trebuie să reprezinte o activitate plăcută, o distracție pentru jucător și nu o corvoadă. De aceea, nu juca niciodată banii pe care nu îți permiți să-i pierzi. Comunitatea pariorilor din România și operatorii de top licențiați la noi în țară le recomandă tuturor jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din venituri în jocuri de noroc. Dacă ți se pare că ai probleme cu jocul, fă-ți autotestarea sub anonimat pe site-ul jocresponsabil.ro și dacă rezultatul este pozitiv, adresează-te fără griji specialiștilor – poți beneficia de consultanță și ajutor în mod gratuit!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.