Pariorii cunosc cât de importantă este opțiunea „Cash Out”, prin care se poate se poate închide un pariu înainte de a fi decis.

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu pariurile sportive, ca să înțelegeți exact despre ce vorbim, venim cu cel mai simplu exemplu: joacă Bayern Munchen cu FC Barcelona, în Liga Campionilor. Cota pentru victoria Barcelonei este 2.00, adică pentru o miză de 100 de lei, în cazul în care câștigă echipa spaniolă, câștigul este de 200 de lei (profit 100 de lei).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 75, la scorul de 1-0 în favoarea „extratereștrilor”, aceștia rămân în inferioritate numerică. Bayern domina oricum, deci este foarte probabil ca „nemții” să egaleze. În acel moment, pe eFortuna pariuri sportive (sau pe un alt site similar), s-ar obține un profit de 30 de lei dacă s-ar opta pentru închiderea pariului. Cu cât meciul avansează spre minutul 90 și se păstrează avantajul „Barcei”, cu atât mai mult crește profitul parțial.

Cine nu riscă nu câștigă?

Întrebarea pe care și-o pune orice parior, în timp ce jucătorul eliminat se îndreaptă spre vestiare, este: „să dau Cash Out și să mă mulțumesc cu un profit de 30 de lei, sau să mai aștept?”. Se spune că „cine nu riscă nu câștigă”, dar, câteodată, în pariuri este bine să fii prudent. Dacă Bayern Munchen egalează în minutul 77, iar pariul nu este închis la momentul potrivit, pariorul pierde 100 de lei, în loc să obțină un profit de 30 de lei.

Rămânem la același exemplu, iată cum mai pot folosit pariorii funcția Cash Out în avantajul lor: când este dictată eliminarea, scorul este egal. Automat, cota pentru victoria lui FC Barcelona crește semnificativ. Dacă ar închide pariul, să spunem că jucătorul poate recupera 40 de lei din miză (suma poate fi mai mare sau mai mică, depinde de minut). Cu alte cuvinte, el ar limita pierderea în ipoteza foarte probabilă că meciul se termină cu o remiză sau cu victoria lui Bayern.

Strategii care se bazează pe Cash Out

Operatorii de top oferă posibilitatea de a da Cash Out la majoritatea tipurilor de pariuri, iar pe platforma de Betting Exchange se poate închide voluntar orice pariu. Astfel, unii pariori și-au construit strategii prin care profită de avantajele acestei funcții. Ei mizează pe o anumită selecție și închid pariul când cota respectivei selecții scade suficient de mult cât să obțină un profit parțial satisfăcător. Dacă joacă pe „bursa de pariuri”, se spune că ei vând pariul.

De exemplu, este de așteptat ca într-un meci să fie un număr mare cornere.  Se poate paria din start pe o selecție de „total cornere peste …” care să aibă o cotă de minim 3.00. Dacă în primele minute ale partidei sunt acordate multe lovituri de colț, cota pentru selecția aleasă poate scădea sub 2.00, ceea ce înseamnă că se poate da Cash Out, iar profitul va fi bun.

Sau se poate profita de această opțiune pariind pe „total cartonașe galbene”, mai precis pe un număr mai mic de cartonașe în meci. De obicei, sunt arătate mai multe    „galbene” după pauză, când jucătorii sunt mai obosiți și nu își mai pot controla intrările, sau nervii. În acest caz, pot aduce câștig pariurile închise în finalul primei părți a jocului.

Acestea ar fi principalele situații în care pariorii folosesc funcția Cash Out în favoarea lor. Pot apărea și altele, în funcție de desfășurarea meciurilor, de aceea jucătorii trebuie să fie mereu pe fază.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.