Volei Alba Blaj a pierdut și al 2-lea meci din Liga Campionilor, scor 1-3, pe teren propriu cu Dinamo Krasnodar, însă prestația campioanei României a fost la înălțime, foarte aproape de a obține primul punct în actuala stagiune europenă. Darko Zakoc a precizat că avea așteptări mai mari de la acest duel, iar de cealaltă parte, Konstantin Ushakov a ținut să laude atmosfera din Sala ”Transilvania” Sibiu, precum și echipa Blajului.

Chiar dacă a ajuns la a 4-a înfrângere în 5 meciuri, Volei Alba Blaj a practicat un volei de calitate în Liga Campionilor, și are toate motivele să se gândească la o primăvară frumoasă în circuitul intern, dacă va reuși să își păstreze aceastp manieră de joc. Darko Zakoc își dorește o schimbare, știe unde greșesc elevele sale și precizează că avea așteptări mai mari de la duelul cu Krasnodar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Personal am avut aşteptări mai mari de la acest meci, însă noi doar în setul doi şi în prima parte a setului întâi am jucat de la egal la egal cu Dinamo Krasnodar. Avem probleme după punctul 20, ceva nu e în regulă, sunt greşeli consecutive, greşeli elementare, la serviciu, la preluare şi e foarte greu astfel să joci cu echipe precum Dinamo Krasnodar sau, în general, cele din Liga Campionilor. Nu pot să zic nimic împotriva jucătoarelor mele, a existat dorinţă, au fost şi frumoase punctele făcute, dar nu a fost suficient pentru un rezultat mare”, a precizat Darko Zakoc, antrenorul Volei Alba Blaj.

De cealaltă parte, Konstantin Ushakov, antrenorul formației Dinamo Krasnodar a lăudat atmosfera din sala polivalentă de la Sibiu, dar a vorbit în termeni mari și de campioana României.

„Am obţinut o mare victorie astăzi, foarte importantă pentru noi, a fost o seară frumoasă. Am avut parte de un meci greu, în faţa unui public frumos, am jucat bine, cu excepţia setului doi, în celelalte trei am reuşit ce ne-am propus. Volei Alba Blaj este o formaţie foarte bună, cu multe jucătoare cunoscute, în special jucătoarele din Serbia, care au jucat la nivel înalt, dar e bine că am învins. Nu doar grupa noastră este dificilă, toate sunt la fel la acest acest nivel, în Liga Campionilor”, a afirmat Konstantin Ushakov.


  • Perioadă de foc pentru campioană!

Urmează un nou tir extrem de greu pentru Volei Alba Blaj, care va juca 3 partide dificile în decurs de 8 zile. Primul duel va avea loc pe 18 ianuarie, în Cupa României, la Blaj, contra echipei CSM București. Pe 21 ianuarie, Volei Alba Blaj se va deplasa la Dinamo București în primul meci di ncampionat al anului 2017, iar pe 26, va întâlni la Sibiu, Volero Zurich, în a 3-a etapă a Ligii Campionilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.