Pe lângă cucerirea eventului în actualul sezon, Volei Alba Blaj a mai dat o mare lovitură, reușind să îl convingă pe Darko Zakoc să rămână în ”Mica Romă” și în următoarele două sezoane! Astfel, antrenorul care a adus cele mai mari performanțe din sportul local și județean, pleacă din Blaj doar în vacanțe, acesta precizând că se simte foarte bine aici, motiv pentru care a și refuzat numeroase oferte bune!

Darko Zakoc a devenit marți seara, ”Cetățean de Onoare” al Blajului, răsplătind municipalitatea pentru această distincție cu încrederea și devotamentul său, pentru următoarele două sezoane.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Suntem încântaţi că Darko Zakoc a decis să rămână la Blaj, pentru că, deşi a avut o ofertă foarte bună din Polonia, îşi va continua munca alături de noi. Este omul cu care am cucerit toate trofeele noastre, ne-am dorit să rămână şi şi-a dorit să continue aici, suntem bucuroşi, a fost o negociere destul de uşoară şi asta spune totul despre dorinţa de continuitate din partea ambelor părţi. Este un semn de stabilitate şi normalitate, care caracterizează clubul nostru, bazele fiind puse deja pentru creionarea lotului pentru sezonul viitor”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Darko Zakoc este recunoscut pentru seriozitatea sa, dar și pentru plmaresul său impresionant, având 18 titluri cucerite în mai multe țări, din care 3, consecutive, cu Volei Alba Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.