Volei Alba Blaj Campioana Romaniei110Veste excelentă pentru iubitorii voleiului din Blaj. Conducerea echipei campioane a dat o mare lovitură reușind să îl convingă pe Darko Zakoc să rămâne pentru încă un sezon în ”Mica Romă”. Cel care a adus două titluri consecutive în vitrina Volei Alba Blaj va avea misiunea de a apăra trofeul de anul acesta, precum și de a avea un parcurs îndelungat în cupele europene.

”Omul-trofeu” rămâne în ”Mica Romă”. După ce euforia câștigării celui de-al doilea titlu consecutiv s-a potolit, oficialii Volei Alba Blaj au trecut la atac și au început negocierile cu Darko Zakoc pentru prelungirea colaborarării. Așa cum au anunțat la finalul stagiunii, cum că își doresc continuitate pe banca tehnică, acest lucru s-a și întâmplat, iar Darko Zakoc va pregăti echipa și în sezonul viitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Obiectivele echipei din Blaj sunt păstrarea titlului cucerit anul acesta, precum și ieșirea din grupele Ligii Campionilor, o țintă greu de atins, însă munca sârbilor de pe banca Blajului și o eventuală campanie de transferuri răsunătoare pot să fie decisiv în această ecuație.

Darko Zakoc își va continua aventua în Blaj alături de colaboratorii săi, antrenorul secund Predrag Zukovic (statistician), precum și preparatorul fizic Marko Sekulic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.