lps-mihai-viteazul-alba-iulia-css-sibiu43Clasată pe locul al 3-lea la finalul turului de campionat în Seria E din Campionatul Juniorilor III la handbal masculin, formația LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia va debuta joi, la primul turneu de sală organizat de FRH în pauza competițională dintre tur și retur. Gabriela Năsăudean, antrenorul echipei din Alba Iulia speră la o competiție prolifică pentru elevii săi, dorindu-și să bifeze minimum două succese.

Joi, formația de handbal masculin – Juniori 3, LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia va intra în focurile primului turneu de sală din pauza competițională, turneu organizat tocmai în ideea ca tinerii handbaliști să nu stea prea mult de semicerc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gabriela Năsăudean se așteaptă la un concurs dificil, însă speră la o evoluție bună a echipei sale, chiar dacă lipsește o piesă de bază din ”puzzle-ul” antrenoarei.

„Suntem conștienți că va fi un turneu greu și puternic, dar obiectivul nostru este să bifăm minimum două victorii. Nu suntem în efectiv complet, ceea ce ne dezavantajează puțin”, a declarat Gabriela Năsăudean.

Iată programul echipei din Cetatea Marii Uniri:

  • Joi, ora 15.00: CSȘ Drobeta Turnu Severin – LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia
  • Vineri, ora 15.00: LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia – HCM Craiova
  • Sâmbătă, ora 10.00: CS Top Arena Topoloveni – LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia
  • Duminică, ora 12.00: LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia – CSȘ Sibiu

La finalul turului de campionat, LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia se află pe poziția a 3-a, cu 12 puncte, 3 mai puține față de liderul CS Top Arena Topoloveni.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.