Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala Meci Decisiv83După ce a câștigat turneul de la Lugoj, organizat de clubul din lcoalitate, Volei Alba Blaj își continuă pregătirea pentru noul sezon, iar în această paeriodă participă la ”Cupa Ardealul”, turneu amical organizat de Medicina Târgu Mureș. În primul meci din faza grupelor, Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 (25-23, 25-15, 25-13) în fața Penicilinei Iași, urmând ca astăzi, de la ora 18.00 să se dueleze cu Universitatea Cluj-Napoca.

Chiar dacă are doar 8 jucătoare sub comandă, restul fiind plecate la echipele naționale, Darko Zakoc nu face rabat la pregătire și se află mai tot timpul conectat la această perioadă, în care își dorește să facă angrenajul să meargă cât mai bine pentru debutul de sezon și cupele europene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ce s-a impus în turneul de la Lugoj, Volei Alba Blaj participă în aceste zile la ”Cupa Ardealul” de la Târgu Mureș, debutând cu dreptul în faza grupelor, cu un categoric 3-0 (25-23, 25-15, 25-13) în fața formației Penicilina Iași.

Astăzi, de la ora 18.00 urmează duelul cu Universitatea Cluj-Napoca, iar de vineri va începe faza eliminatorie (semifinale) a turneului, la care mai participă Medicina Târgu Mureş, CSM Târgovişte şi Unic Piatra Neamţ.

Iată cele 8 voleibaliste folosite de Darko Zakoc la turneul din Mureș: Ana Antonijevic, Samara Rodrigues de Almeida, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Nada Ninkovic, Martina Samadan, Carmen Dârnescu şi Marina Vujovic.

Adina Salaoru și Ana Maria Berdilă sunt convocate la echipa națională a României, care va susține barajul contra Ungariei pentru participarea la Campinatul European. În aceeași situație se află și Ana Grbac, convocată la naționala Croaţiei şi Tatsiana Markevich la selecționata Belarusului.

  • Transfer ”galactic” pentru Volei Alba Blaj

nneka-voleiVolei Alba Blaj a mai dat ”un tun” pe piața transferurilor, reușind să o aducă în ”Mica Romă” pe Nneka Onyejekwe, componentă a naționalei României și fostă jucătoare a campioanei Germaniei – Dresdner SC.

Nneka Obiamaka Onyejekwe are 27 de ani și evoluează pe postul de centru. De-a lungul carierei, Nneka a mai îmbrăcat tricoul următoarelor echipe: Metal Galați, Volero Zurich (Elveția), RC Cannes (Franța) și Dresdner SC (Germania).

sursa foto: cev.lu

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.