LPS - NBS Cluj63Baschetul albaiulian se află într-o continuă creștere, în special la sectorul juvenil. Ultima veste bună vine din partea Dianei Ignat, jucătoare la LPS Alba Iulia, însă și la CSU LPS Alba Iulia în eșalonul secund de baschet feminin, sportiva fiind convocată la naționala de baschet Under 15, pentru un turneu de pregătire la Cheile Grădiștei.

LPS Alba Iulia a cucerit două medalii de aragint în competiții importante la nivel național, Olimpiada Gimnaziilor și Campionatul Under 14. La aceste performanțe a contribuit din plin și Diana Ignat, fiind coșghetera primului turneu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Evoluțiile sale foarte bune nu au rămas fără ecou, iar drept răsplată pentru eforturile sale, baschetbalista din Aba Iulia a fost convocată la naționala Under 15 a României pentru un stagiu de pregătire între 1 și 14 august, la Cheile Grădiștei.

Această convocare este o premieră pentru Diana, care a mai participat la tabere cu lotul naținal, însă fără a bifa nicio selecție.

 

„Este o bucurie foarte mare că am ajuns aici și vreau să le mulțumesc colegelor mele din echipă și antrenorului Valentin Urian. Voi munci la fel în continuare, însă ma voi concentra și pe activitățile școlare”, a decarat Diana Ignat.

Această convocare reprezintă un prilej de bucurie și totodată de mulțumire pentru LPS Alba Iulia, precum și un pas important pentru viitorul Dianei Ignat. Viitorul sună bine în baschetul albaiulian.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.