HC Alba Sebes-Dunarea Braila61Calvarul pare să fie pe final la HC Alba Sebeș, echipa de pe ultimul loc din Liga Națională de Handbal Feminin urmând să dispute sâmbără, de la ora 18.00, ultimul meci din actualul sezon, pe teren propriu contra formației CSM Ploiești. Nu va fi ultima reprezentație a echipei pregătite de Șorodoc și Popa, deoarece pe 27 aprilie, HC Alba Sebeș va întâlni HC Zalău în optimile Cupei României, tot în Sala ”Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Cu 17 înfrângeri consecutive, lot decimat din iarnă și o strategie care a eșuat, HC Alba Sebeș va avea ultima zvâcnire pe prima scenă a handbalului feminin din România, sâmbătă, ora 18.00, în fața echipei CSM Ploiești. Nu aici se va termina aventura handbalistică din Sebeș, având în vedere că miercurea viitoare este programată întâlnirea din oprimile Cupei României, tot pe teren propriu, împotriva echipei fostului selecționer Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Surprinzător sau nu, HC Alba Sebeș pleacă la ”matineu” u o echipă rarefiată, multe sportive fiind aflate la final de cntract, care nu au primit propuneri de prelungire a contractelor, strategia de viitor a clubului nefiind încă deslușită.

Chiar dacă este pe ultimul loc în Liga Națională de Handbal Feminin, HC Alba Sebeș nu are cel mai slab compartiment ofensiv, primind 749 de goluri, în comparație cu 755 încasate de Măgura Cinsădie și 772 primite de Rapid București.

Cele 4 puncte acumulate după 25 de etape în Liga Națională stau mărturie la proasta gestionare a sezonului de către oficialii HC Alba Sebeș, făcându-se greșeli atât pe bancă, în birouri, cât și în afara acestora, singurul aspect afectat din tot acest lanț defectuos fiind sportul.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Un dezastru de manageriat administrativ, tehnic si sportiv ! Aici DA! Suntem campioni detasat ! TRIUNGHIUL canceros care a condus in acest an , raman de trista amintire pentru sportul sebesan , poate din toate timpurile .. Daca nu erau alegeri , demult erau spulberati, asa s-au complacut …in mocirla . Pacat!

  2. Isi ia adio cu aceasta ocazie si de la cele 5 jucatoare care au semnat cu alte echipe .: Curment, Safta, Rusu,Ciolan, Predoi. NU PLEACA SUB NICI O FORMA :LUPSE-POPA- SORODOC- COSTEA . Doua cupluri celebre pe posturi de ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.