HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare110Derby la Cisnădie, unde HC Alba-Sebeș și Măgura Cisnădie se vor duela într-un meci cu implicare serioasă în subsolul clasamentului. Pe lângă miza importantă a partidei, întâlnirea de la Cisnădie va avea și o mare încărcătură din punct de vedere al orgoliilor. 

Pe lângă miza jocului, adică punctele puse în joc, este cu siguranță și un duel al orgoliilor, asta chiar dacă nimeni nu vrea să recunoască asta. La gazde, antrenor este sebeșeanul Alexandru Weber, în vreme ce HC Alba-Sebeș este fosta echipă pregătită de Weber. Ba mai mult, înainte de promovare, Weber a colaborat cu Teanu Popa pentru alcătuirea lotului după care a plecat la Măgura Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un meci așa cum merită lumea să vadă în Liga Națională, sunt două echipe care vor lupta pentru cele trei puncte până la ultima suflare. E un meci unde dreptatea va fi împărțită de unul dintre cele mai bune cupluri de arbitri. Totul se joacă pe teren”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Măgura Cisnădie.

Ambele echipe au un start fals de campionat, cele două formații au acumulat câte trei înfrângeri, iar partida de sâmbătă poate oferi o gură de oxigen învingătoarei.„E un meci vital pentru ambele echipe, e un meci care poate da un plus echipei care va câștiga”, a mai adăugat Weber.

weberA construit echipa cu Popa și a plecat

În urmă cu un an, Weber pregătea noul sezon alături de Popa, însă o neînțelegere a făcut ca drumurile celor doi să se despartă. Tehnicianul din Sebeș nu a stat mult pe bandă a mers la Cisnădie unde a reușit o promovare istorică.  ”Nu ma interesează sentimental nimic, mă interesează să câștig meciul cu orice echipă joc, nu contează că joc cu Sebeșul sau cu Cluj”, a mai punctat Weber.

De partea cealaltă Virgil Costea spune că echipa lui trebuie să se impună indiferent de numele adversarului. „Noi nu jucăm împotriva lui Weber, noi vrem să câștigăm la Cisnădie, nu ca să-l batem pe Weber ci pentru că trebuie să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș, Virgil Costea.

În meciul de la Cisnădie dreptatea va fi împărțită de unul dintre cele mai bune cupluri din arbitrajul românesc, este vorba de  Ștark-Ștefan, iar observatorul partidei va fi Vasile Pavel.

IMG_6999Viorica Șuba la Măgura Cisnădie

Echipa lui Weber a reușit un transfer excelent în ultima săptămână. Viorica Suba (Cetate Deva) a ales să joace în sezonul viitor pentru echipa din Cisnădie. „E o achiziție bună pentru noi, mă bucur că am reușit acest transfer pe care mi l-am dorit de mult”, a  concluzionat Weber.

Reamintim că partida de la Cisnădie va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, iar de la Sebeș vor fi prezenți un grup de 40 de suporteri.

foto: arhivă și alba24.ro

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.