Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala19Meci nebun la Târgoviște, unde formația locală a jucat în cea de a 4-a confruntare cu titlul pe masă. Cu toate astea, Volei Alba Blaj a făcut față presiunii și s-a impus cu 3-2 (25-17, 20-25, 25-17, 21-25, 15-12), împingând finala în meci decisiv, confruntare care va avea loc joi, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj.

CSM Târgoviște a fost la un meci distanță de primul titlu de campioană a României și de revanșa pentgru finala din sezonul trecut, însă Volei Alba Blaj a oferit o replică de orgoliu și a reușit să egaleze situația la meciurile directe. Blajul a început în forță și a câștigat primul set într-o manieră categorică, scor 25-17.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Târgoviște a oferit pseranța că poate întoarce soarta meciului și s-a impus în actul secund cu 25-20. Volei Alba Blaj nu s-a predat și a câștigat cel de-al 3 lea set cu 25-17. Echipa lui Darko Zakoc nu a reușit să își păstreze ritmul, iar Târgoviște a câștigat cel de-al 4-lea set cu 25-21 și a trimis duelul în tie-break.

În setul al 5-lea, Volei Alba Blaj a avut nervii mai tari, mai puternici și a reușit o prestație senzațională, impunându-se cu 15-12 și făcând 2-2 la general, urmând ca meciul decisiv, cel care va da următoarea campioană a României să se dispute joi, ora 18.00, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, unde fanii au anunțat deja o atmosferă incredibilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.