IMG_0820ACS Muhlbach Sebeș a pierdut 27-29 (12-10, la pauză) disputa cu CSM Făgăraș, formație promovată în Liga Națională de Handbal Masculin. Echipa antrenată de Petru Cârcoană a condus o bună parte a jocului, dar pe final sebeșenii au căzut fizic și au pierdut partida.

În prima repriză echipa din Sebeș a dominat copios ostilitățile, având un avantaj de 5 goluri pe tabela de marcaj (10-5), însă pe măsură ce timpul a trecut, lipsa de pregătire și-a pus amprenta pe jocul gazdelor, iar CSM Făgăraș s-a apropiat și s-a intrat la cabine cu 12-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă ACS Muhlbach Sebeș și-a menținut avantajul pe tabelă, până în minutul 50, minut în care Făgărașul a egalat la 23, după care s-a dus o luptă aprigă, câștigată de echipa mai bine pregătită din punct de vedere fizic.

„A fost un joc foarte bun din partea echipei noastre, în condițiile în care noi jucăm doar de plăcere. Până în minutul 50 am condus noi, din minutul 50 pe fondul pregătirii fizice CSM Făgăraș a preluat conducerea”, a declarat Adrian Țone, președintele ACS Muhlbach Sebeș.

Pentru ACS Muhlbach au marcat: Adrian Țone 6, Iancu Mărginean 6, Octavian Achimescu 4, Claudiu Oprița 4, Adrian Cunțan 3, Nelu Chiriac 2, Cristian Opincariu 1, Lucian Nimu 1.

Existența echipei de băieți la mâna autorităților locale

La această oră existența echipei ACS Muhlbach Sebeș depinde de autoritățile locale. Există anumite promisiuni din partea unor candidați la fotoliul de primar din Sebeș, însă rămâne de văzut dacă echipa va fi sprijinită sau va fi lăsată să se desființeze.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.