Unirea.. Baschet72Rămasă fără kinetoterapeut, după plecarea lui Radu Gai, echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia s-a orientat repede și a „achiziționat” probabil cea mai frumoasă kinetoterapeută din țară. 

Chiar dacă are doar 21 de ani, Ana Dănilă are o vastă experiență în domeniu și va colabora cu echipa albaiuliană în următoarea perioadă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La echipa din Alba am ajuns datorită lui Sorin Șimon, cu care m-am întâlnit la Campionatul Universitar de la Arad, unde eu eram fizioterapeutul echipei din Sibiu. Colaborarea cu CSU o văd cu ochi foarte buni, e o oportunitate pentru mine să dau tot ce am mai bun pentru ca echipa să fie în cea mai buna formă în cel mai scurt timp și așa să evităm accidentările nedorite!”, a declarat Ana Dănilă, kinetoterapeuta CS Universitatea Alba Iulia.

La cei 21 de ani, Ana Dănilă a colaborat cu câteva clinici private, din Sibiu și nu numai, iar la Alba Iulia va urma cursurile facultății de sport, specializarea kinetoterapie.

Ana Dănilă a jucat și ea baschet însă, în urmă cu patru ani, a suferit o accidentare care a obligat-o să pună capăt carierei de jucătoare. Chiar și așa, tânăra nu a „depus armele” și a rămas în lumea sportului, o lume căreia pare că vrea să se dedice în totalitate.

foto: Cosmin Nistor și facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.