14139460_891412807657531_1449657446_oEchipa de baschet feminin U-18 a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia a participat timp de 10 zile la un stagiu de pregătire centralizată la Olimp, timp în care tehnicianul Nicușor Marcu a pus accent pe pregătirea fizică a echipei. 

Cele 11 fete aflate sub comanda lui Nicușor Marcu au avut parte de o perioadă de pregătire destul de dură, însă antrenorul junioarelor a avut grijă ca acestea să nu sufere probleme de ordin fizic, asta chiar dacă se efectuau zilnic câte două ședințe de pregătire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest cantonament am vizat doar latura pregătirii fizice. Nu am făcut altceva, însă pot spune că sunt extrem de mulțumit de condițiile în care s-au pregătit fetele, dar și de condițiile de ședere la Olimp”, a declarat Nicușor Marcu.

Cantonamentul a avut loc în perioada 14-24 august, iar la acest stagiu de pregătire au participat: Bianca Burlacu, Alexandra Boțan, Alexandra Bobar, Adina Ivașcu, Fleșer Andreea, Ionela Țetcu, Teodora Petrescu, Iulia Taltabeț, Daniela Enache, Anca Crăciun, Alina Olariu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.