CIL Blaj-Industria Galda de Jos amical23La Baza Sportivă CIL din Blaj, formația din ”Mica Romă” a găzduit un amical cu Industria Galda de Jos, reprezentanta județului Alba în Seria a 5-a din Liga a 3-a. Formația lui Paul Ciucă s-a impus categoric cu scorul de 6-1 (3-1) prin golurile marcate de Nicoară, D. Lupșan (dublă) – în prima repriză, respectiv Bodea (dublă) și nou venitul Ionuț Cioplântă. Scorul a fost deschis de CIL Blaj prin noul transfer R. Alexandru.

Jocul de pregătire a fost unul benefic pentru ambele echipe, partida fiind condusă la centru de președintele CIL-ului, Augustin Damian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a început mai timid meciul și a fost taxată de Răzvan Alexandru, care a marcat după o greșeală în defensiva oaspeților. Egalitatea s-a produs rapid, după ce Nicoară l-a învins pe R. Damian cu un lob.

Industria și-a arătat superioritatea și a ratat câteva ocazii importante prin Necreală și Filip Morar, iar Daniel Lupșan a reușit să marcheze o dublă pe finalul primei reprize.

După pauză Paul Ciucă a schimbat întreg efectivul, iar Cristian Bodea ”și-a făcut de cap” pe banda stângă a atacului echipei sale, punctând rapid o dublă.

Tabela a înghețat la scorul de 6-1 după ce Ionuț Cioplântă a punctat cu capul în urma unui corner executat de Alecu Cioară.

Radu Damian la ultimul meci pentru CIL Blaj

Portarul și căpitanul blăjenilor, Radu Damian a jucat pentru ultima dată alături de colegii săi în tricoul CIL-ului. Acesta va pleca joi în Anglia existând posibilitatea să evolueze la o formație din eșaloanele inferioare.

CIL Blaj: R. Damian – Bucur, Dan, Szabo, R. Alexandru, Marcu, Mănășturean, Văidean, Ioo, Sorcoiu, Comănici. Septimiu Boancăs i-a mai folosit pe Dobârtă, Crăciun, Szilagy și Covaci.

Industria Galda de Jos: Ștef – Oprița, Man, Ivașcu, Boancă, Morar, Medrea, Lungu, Necreală, Lupșan, Nicoară.

În repriza secundă Paul Ciucă i-a folosit pe: Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, D. Popa (va fi împrumutat la CIL Blaj), Olălău, Goguța, Kilin, Bodea, Cioară, Baghiu.

Industria Galda de Jos va evolua în weekendu-ul următor împotriva formației ASC Pianu 2013, iar Blajul va juca peste două săptămâni cu Unirea Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.