CS Ocna Mures-Inter Ciugud94În ultima etapă a turului Ligii a 4-a, CS Ocna Mureș a întâlnit pe teren propriu Inter Ciugud într-un meci cu foarte multe ocazii, în special la poarta lui Mureșan. Ocnamureșenii și-au făcut meciul ușor, punctând de două prin prin Cociș în minutele 12 și 13. Practic partida a fost un simplu meci amical, având în vedere că Inter Ciugud l-a folosit pe Andrei Miclea, jucător suspendat pentru cumul de galbene.

Meci frumos la Ocna Mureș, unde ”Soda”  întâlnit experimentata formație Inter Ciugud, echipă care a avut doar 12 jucători la  această partidă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocna Mureș a intrat perfect în duel și a punctat rapid prin Cociș în minutul 12, după o cursă de la jumătatea terenului. Un minut mai târziu același Cociș a reușit dubla după o pasă excelentă expediată de Kiss.

Kiss a fost ghinionistul acestui meci, ratând 4 ocazii clare, din care 3 din postură de unu la unu cu Mureșan.

Deși a câștigat pe teren cu 2-0, CS Ocna Mureș va avea parte de încă un gol în clasament pe motiv că Ciugudul va pierde acest meci la masa verde. Echipa lui Pereat și Maier au ajuns la a 7-a victorie din acest sezon, acumulând 25 de puncte.

Eroare de organizare la Inter Ciugud

Inter Ciugud a comis o eroare imensă la acest joc, trimițându-l în teren pe Andrei Miclea, fotbalist suspendat pentru cumul de galbene. Oficialii echipei ciugudene au precizat că le-a scăpat acest detaliu.

CS Ocna Mureș: Szekely – Goga, Rațiu, Gabor, Vaidasigan, H. Kiss, Pereat, Guț, Dandoș, Cociș, Cristea. Rezerve: Clipici, Iuga, Ovidiu Maier, R. Kiss, Vasînc, A. Mureșan. Antrenori Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Inter Ciugud: 1. Mureșan – 2. I. Bran, 4. Oprea, 8. Milea, 6. Damian, 5. Mărginean, 7. Dănilă, 10. Păcurar, 14. Gherman, 9. Oprișan, 11. Ursu. Rezerve: 18. Bicheși, 15. Bran. Antrenor Adrian Bicheși

În celălalt meci disputat la aceeași ora:

Cuprirom Abrud – Dalia Sport Daia Română 0-1 (0-1). A marcat: Cătălina (40)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.