dscn4656În week-endul ce nu de mult s-a încheiat, la Cugir a avut loc, în sala Școlii Gimnaziale, partida dintre CSO Cugir și LPS Sebeș, dispută contând pentru Campionatul Național de Handbal Feminin dedicat junioarelor III, Seria J.

Jucătoarele antrenate de pe bancă de profesorii Petru Micu și Ioan Bașca au remizat scor 27 la 27,după ce la pauză scorul a fost de partea handbalistelor cugirene 14-12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe durata partidei handbalistele de la poalele Drăganei au condus în permanență pe tabelă la un punct diferență și chiar trei puncte în unele momente, dar pe final avantajul gazdelor a fost anihilat de sebeșence, iar scorul final s-a încheiat 27 egal.

Cele mai bune marcatoare de la cele două echipe au fost: de la CSO Cugir: Karina Roman (13 goluri),repsectiv de la oaspete LPS Sebeș – Oana Sârb (10 reușite).

La finalul partidelor disputate în prima etapă a seriei J,CSO Cugir ocupă în clasamentul seriei locul 3 cu 1 punct,primul loc în clasament fdiind ocupat de junioarele Clubului Sportiv Școlar Sibiu cu 2 puncte,acestea trecând pe teren propriu scor 28 -18 de CSS Hunedoara.

“Este un punct mare obținut împotriva unei echipe de tradiție în handbalul feminin,cu un lot valoros,felicit fetele penttru dăruirea și ambiția arătată în joc și pentru că au crezut până în ultima secundă în victorie.Pentru noi este un punct echitabil,dar mai este drum lung până la finalul sezonului” au declarat cei doi antrenori la finalul meciului.

Următoarea etapă este programată pe 24 septembrie, când fetele antrenate de Petru Micu și Ioan Bașca se vor deplasa la Hunedoara,pentru confruntarea cu CSS Hunedoara.

Revenim cu galeria foto de la eveniment.

FOTO și TEXT: Sorin Giurcă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.