CSU LPS Alba Iulia-BC Siriu Targu Mures17În cea de a 3-a etapă a Ligii 1 de Baschet Feminin, echipa CSU LPS Alba Iulia a cedat în fața formațieie BC Sirius Târgu Mureș, la capătul unui meci disputat în care experiența jucătoarelor adverse și-a spus cuvântul pe final. BC Sirius Târgu Mureș s-a impus cu 57-43 (10-7, 14-14, 11-9, 22-13), provocând al doilea eșec din tabăra albaiuliencelor.

Partida din Sala ”Universității” a fost una interesantă, ambele formații oferind șansa că se pot impune în acest joc. Vizitatoarele s-au aflat la conducere în permanență, însă albaiuliencele au ținut aproape până în sfertul final, când jocul s-a rupt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși s-au bazat și pe aportul prim divizionarei Marta Fodor, precum juniorele de la LPS Alba Iulia nu au reușit să își dubleze numărul de victorii, suferind a doua înfrângere din actualul sezon.

”Jocul a fost unul echilibrat în care am mers cap la cap până în ultimul sfert, moment în care Mureșul și-a arătat plusul de valoare și a reușit să se distanțeze decisiv. Se putea să avem un joc mai bun, dar având în vedere că majoritatea jucătoarelor mele sunt junioare, sunt mulțumit de evoluția acestora și sper ca la viitorul meci să abordăm mai precis partida și să ne impunem”, a declarat Nicușor Marcu, antrenorul CSU LPS Alba Iulia.

Pentru CSU LPS Alba Iulia au marcat: Andreea Beldian – 14 puncte, Marta Fodor – 14, Iuliana Petrifălean – 8, Andreea Fleșer – 5 și Iulia Taltabeț – 2.

Nicușor Marcu s-a mai bazat pe serviciile următoarelor baschetbaliste: Ionela Țetcu, Adina Ivașcu, Daniela Enache, Carina Șulumete.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.